Zie haar daar eens prachtig krachtig staan in haar eentje!

Afgelopen winter vond ik het heerlijk om ’s ochtends even te gaan wandelen. Ik had dat deze winter echt nodig. Ik liep al een tijd een beetje vast in zaken en kwam er niet helemaal uit. Een wandeling in de ochtend direct na het wegbrengen van mijn dochter naar school was dan een heerlijke start van de dag. Soms alleen, soms met iemand samen.

 

Genieten van de frisse buitenlucht en de natuur wandelde ik dan zo een half uurtje. Genieten van gesprekken, maar zeker ook van de kleine dingen die ik dan tegenkom in de natuur. Een mooie lucht, het water bij het Weezenlanden park, de mist of opkomende zon. En zo ook dit bloemetje! Ze stond daar in haar eentje in de vrieskou, maar boven de grond te stralen! Prachtig!

 

Omdat ik dus een beetje vastliep heb ik onder andere de hulp van Miranda Kruse gevraagd. Samen hebben we haar branding boost programma doorlopen. Mooie eyeopeners. Eén daarvan was dat ik ook wat meer van mezelf mag laten zien. Wat me beweegt, waar ik van geniet en natuurlijk binnen mijn eigen grenzen. Bloggen is een mooie manier om dit bijvoorbeeld te doen. En toen we het hierover hadden is dit bloemetje en de wandeling een paar keer besproken. Vele metaforen zijn de revue gepasseerd. We hebben er enorm om kunnen lachen. Prachtig wat dit bloemetje allemaal heeft los gemaakt.

 

Nu is vandaag mijn nieuwe website online gegaan. Deze is het vervolg op de branding boost. Deze heb ik samen met Miranda en haar stagiaire Alysia gemaakt.  Op de website hebben we ook ruimte gemaakt voor blogs. NU moest ik wel!

 

En daar staat ze…  prachtig stralend in haar eentje!

 

Ik ben benieuwd welke metaforen jij nu ziet bij dit bloemetje! Laat het me weten in de comment hieronder.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *