Keel- neus- en oorklachten

Ik ben superblij dat ik de stap heb genomen om een afspraak te maken met Hanneke. Dat had ik veel eerder moeten doen. Hooikoorts klachten zijn verdwenen. Daarnaast kan ik weer beter horen, geen last meer van looporen, minder snurken, uitgerust wakker worden, kan weer ruiken, meer adem en daardoor meer uithoudingsvermogen. Mijn longinhoud lijkt groter en vrienden van mij zeiden dat ik nu ook langere zinnen maak zonder naar adem te hoeven happen.
Ingeborg Poel, 42 jaar, Dalfsen

Pakket 2 – hooikoort behandeling

Tape en bowen therapie, voor mij een super behandeling tegen de hooikoorts! Zelfs als in het nieuws gesproken wordt over de hoogste concentratie pollen in 10 jaar kan ik buiten genieten van het mooie weer, dit was eerder echt niet mogelijk.
Hooikoorts – pakket 2

Pakket 1 – hooikoort behandeling

Tape op je rug tegen Hooikoorts? Ik geloofde er helemaal niks van!! Tot een leerling niet meer nieste in m’n klas en mij z’n rug met tape liet zien. Ik zelf stond op het punt, om me ziek te melden vanwege m’n rode ogen, loopneus en het genies. Meteen nadat ik de tape op m’n rug had zitten, merkte ik al verbetering. Vanaf die dag slik ik geen pillen meer tegen hooikoorts en is mijn hooikoorts met zeker 90% verminderd!!
Hooikoorts – pakket 1

Nekklachten

Ik kon met mijn hoofd niet links om of rechts om. Ik kan nu weer normaal autorijden. Bedankt Hanneke!
Hans Keits, Zwolle